Salaam, mijn naam is Mohammed (Dutch Edition) por Lieven Vanhoutte

Titulo del libro : Salaam, mijn naam is Mohammed (Dutch Edition)
Fecha de lanzamiento : April 16, 2018
Autor : Lieven Vanhoutte
Número de páginas : 79
Editor : BoekBoek
Salaam, mijn naam is Mohammed (Dutch Edition) por Lieven Vanhoutte

Salaam, mijn naam is Mohammed (Dutch Edition) de Lieven Vanhoutte está disponible para descargar en formato PDF y EPUB. Aquí puedes acceder a millones de libros. Todos los libros disponibles para leer en línea y descargar sin necesidad de pagar más.

Lieven Vanhoutte con Salaam, mijn naam is Mohammed (Dutch Edition)

Mohammed is 13 jaar. Hij is intens op zoek naar zichzelf. Net een ui, waar hij laag na laag ontdekt. Wie ben ik? Waar kom ik vandaan? Wat wil ik worden? Wat is mijn toekomst?

Uitsluiting en conflict vormen de rode draad in Mohammed’s leven. Wanneer de context vervaagt, de omgeving geen steun geeft, worden misverstanden bedreigingen. Mohammed zoekt manieren om zijn problemen aan te kunnen, maar krijgt hij voldoende empathie en aandacht om de moeilijke weg aan te kunnen?

Het verhaal wordt onderbroken door 10 dromen over universele thema’s. Angst, liefde en verdriet. Illustraties helpen je mee de dromen beleven.

Lieven Vanhoutte is sociaal pedagoog op rust. Hij schreef eerder “Kleine verhalen over solidariteit” (Epo, 2011) en “Overleven in Palestina”. (BoekBoek, 2014) Vanuit zijn educatief vrijwilligerswerk met de Belgisch-Marokkaanse gemeenschap schreef hij “Salaam, ik heet Mohammed”.

Los más vendidos Libros